En Kuralları Of Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Mevla oldukları özellikleri itibarıyla 60, 90 ve 120 an olarak sınıflandırılabilir ve burada sınıflandırma ekipmanın yangına olan dayanımını belirtmektedir. Fonksiyon olarak bu müddet zarfında, insanoğluın bu açıklıktan çıkabilmesine olanak tanırken başka taraftan ise taksimmler arasında alevlerin dağılmasını engellemektedirler.

mevcut yangın çıkış kapısı menteşelerinden kesifışıklık gestaltyor. Bir bile panik amerikan barı bozuldu tamiri ihtiyacımız bulunmaktadır.

Göksu Kapı üretim alanlarında spesiyalist ekibimiz aracılığıyla belirlenen dokumadaki Yangın Bapları en etkili kalite ve en usturuplu eder politikamıza müsait olacak şekilde üretilir.

Yangın merdiveni kapısı yanmaz yahut muayyen bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden yapım edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem de yangın merdiveni bapsı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak kabul edilmektedir.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın kapılarımızın derneşik testleri dokumalmaktadır. Yangın baplarımızın içinde farklı malzeme ve alaşımlar kullanılarak yangına peklik sürelerinin arttırılması ile müntesip araştırı ihya çalışmalarımız vardır. 

Yangın bapsı imalatı ilmî bilgiler ışığında son teknolojik vürutmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız zinde olduğu kadar, şık bir görünüm sağlayabilmek ciğerin kullanılacağı mekana gereğince bile dizayn edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan ürkü pas sistemi, yangın anında kapı autardan kilitli olsa dahi kaçışı katkısızlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Yangın bapları robot sistemli çağdaş boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. ölçünlü nitelik yangın kapısı RAL 9002 olmakla bu arada maksut tüm RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı nitelik uygulaması örgülabileceği gibi yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı renk uygulaması mümkündür.

Peklik: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve sınırlı bir süre boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına gereğince belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Çift kanatlı müstacel çıkış bapları, dışa yakın oluşturulan ürkü amerikan bar kullanılanarak imal edilerek yangın çabucak yangın çıkış bapsı olarak kullanılan farklı nitelik ve boyutlara iye modeldir.

FEZA Dizge Odası Yangın Kapısı: Yol odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının cihetı gün otomasyon sistemlerine şayeste aksesuarlarla donatılmıştır. Sistem odası yangın kapıları camlı mümkün.

Bu sınıflandırma, yangın baplarının ne denli süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A dershaneı bir yangın kapısı umumiyetle 60 dakika, B dershaneı bir yangın kapısı ise 30 dakika süresince yangına karşı peklik gösterebilir. Yangın kapısı seçerken, bu dayanıklılık sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Merdivenler tahliyeyi sağlamlayacağı kabilinden aynı zamanda yangına müdahale ekiplerinin de ustalıkini kolaylaştırıp hızlandırır. Yangın merdiveni hediye tayin aşamasında firmalara göre değalışverişimler kabil. Tercih edilecek malzemelerin kalitesi umumi olarak birbirine andıran olacağından benzerlikler gösterebilir. Yangın merdiveni fiyatları hazırladığımız yaraşır ve birinci sınıf projeler sebebiyle ulaşılabilir seviyelerde olmaktadır. İnsan sağlamlığının en ön tam mevki aldığı uygulamalarda fiyatların çok uçuk biçimde olmaması tedbirlerin elan çabuk uygulanmasını sağlamlayabilir. Aldatmaınacak önlemler sebebiyle kendinizi güvende hissedeceksiniz. Aynı zamanda maddi açıdan da korunabileceksiniz.

Dairesel yangın merdivenleri çoğu kez çelik yahut betonarme kabilinden dayanıklı malzemelerden yapılmaktadır. Bu malzemeler, ivedili durumlarda güvenliği elde etmek bâtınin zaruri mukavemeti ve yangına dayanıklılığı sağlamlar. Kapalı tasar çizim başkaca elementlere karşı esirgeme katkısızlar ve hizmet gereksinimlerini azaltır.

Report this wiki page